Adelina Moisoiu (The InkDot)

De mica am avut o inclinatie catre artele vizuale, dar abia mai tarziu a venit momentul potrivit si am inceput sa fac pasi timizi dar siguri in aceasta directie.

Am experimentat o perioada si cu fotografia, care m-a ajutat sa acumulez niste cunostinte importante de compozitie, culoare si contrast. Tot acolo am inceput sa dezvolt si o atentie pentru detalii care m-a ajutat mai tarziu in desen si tatuaj.

Neavand studii in domeniul artistic, am fost in mare parte autodidact, iar evolutia a venit natural prin multa practica si experimente cu diferite medii si stiluri, unde am desoperit si inca descopar lucruri noi care apar in mod instinctiv prin mult lucru si pasiune pentru ceea ce fac.

Arta tatuajelor m-a fascinat de la bun inceput si atunci am stiut ca mi-am gasit calea. Tatuatul pentru mine nu este doar un job, ci un stil de viata, o forma de meditatie in care ma simt libera si autentica si pentru care sunt profund recunoscatoare. Este o meserie unde intotdeauna apar lucruri noi de invatat atat profesional cat si personal, ca om.

Stilul abordat este unul mai grafic, ma atrag elementele de natura, culorile, temele fantasy si suprarealiste, dar in general sunt destul de deschisa la ideile primite si accept oricand o provocare, cum ar fi ceva mai dark… Majoritatea lucrarilor sunt desenate traditional, custom made, pentru a fi cat mai unicate pentru client si cat mai fidele povestii din spate.

Tattoos

Art

The others

Andrei „Dhope” Ionut
Rezident artist
profil
Silviu
Rezident artist
profil
Butu
Rezident artist
profil