Butu

Stefan Buturuga aka Butu

Nascut si crescut in Ploiesti, am studiat artele plastice la liceul Carmen Sylva. Am fost atras inca din copilarie de benzile desenate, animatie si jocuri video. Circa 8 ani am lucrat ca si artist grafic in diverse firme de gaming, domeniu pe care l-am lasat in urma in favoarea tatuajelor si freelance-ului.

Primul contact cu lumea tatuajelor l-am avut prin anul 2000, cu un clasic aparat improvizat (motorasul de walkman si coarda de chitara), in bucatarii si sufragerii. Cand am inceput facultatea si a trebuit sa ma mut din oras am pus pauza tatuajelor, dar am revenit  ca apprentice si mai apoi ca tattoo artist la salonul Poly Tattoo, unde am invatat ce inseamna tatuajele profesioniste si diferenta dintre un scratcher si un tatuator. Am avut apoi o perioada de pauza in care am fost freelancer, si acum sunt back in business alaturi de minunatii noi colegi de la Dark Side.

De-a lungul timpului mi-am mentinut pasiunea pentru comics (am si publicat cateva reviste impreuna cu fratele meu, sub numele Pillowzoid Studios), iar acum incerc sa traduc cat mai mult din aceste pasiuni ale mele in tatuajele pe care le fac.

Ca stil ma indrept catre lucrari cat mai grafice si ilustrative, new school, neo-traditional, blackwork. Ca tematica, ceva dark sau ceva cartoony… Sau ceva dark si cartoony.

Comics : http://kikmyhiney.wixsite.com/butu

Tatuaje

Ilustratii grafice

The others

Andrei „Dhope” Ionut
Rezident artist
profil
Silviu
Rezident artist
profil
Alex “Benji” Lupu
Rezident artist
profil