Vanda Restye

Vanda Restye – Artist Rezident Dark Side Ink Division

“Numele meu e Vanda Restye, prietenii imi spun simplu V(Vi) .

 Sunt o persoana foarte creativa, desenez si cant de cand eram mica,  am terminat scoala de arte si muzica si mai apoi liceul de arte plastice ( sectia de arta monumentala/restaurare) din Bucuresti. Mereu am considerat tatuajele ca fiind ceva cu totul special si incepand din 2013 am inceput sa invat, incetul cu incetul, bazele acestei arte.

De-a lungul timpului am avut placerea sa lucrez alaturi de artisti extraordinari, care m-au determinat sa ma dezvolt si sa-mi imping limitele constant.

Consider ca mereu trebuie sa ramai curios, in orice domeniu, de aceea continui sa invat si sa caut modalitati prin care pot sa transpune pe piele idei artistice.

Modelele mele sunt in general desenate de mine sau modificate  astfel incat sa pot imbina in mod armonios dorintele persoanei pe care o tatuez, cu o tehnica estetica, durabila si unica.

In paralel cu tatuajele, cant la clape si voce in trupa mea de melodic heavy metal Stonelight , cu care am lansat primul nostru material discografic in toamna anului 2016.”

Programari : tattoo@dark-side.ro / 0747.888.666.

Tatuaje

The others

Butu
Rezident artist
profil
Andrei „Dhope” Ionut
Rezident artist
profil
Mihai Neagu
Rezident artist
profil
Silviu
Rezident artist
profil
Calin
Rezident artist
profil
Nana
Rezident artist
profil