Termeni si conditii

Inainte de a va face o programare, va rugam sa luati la cunostinta prevederile legii Nr. 95/2006 si a Ordinului nr. 1136/2007,din 27/06/2007 Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 484 din 19/07/2007.

Art. 5. – Următoarele situaţii, în care procedura de tatuare, micropigmentare şi/sau piercing poate avea efecte negative asupra sănătăţii clientului :
a) diabet zaharat;
b) hemofilie (sângerări care se opresc greu);
c) boli de inimă;
d) boli dermatologice, leziuni ale pielii sau sensibilitatea pielii la săpunuri, dezinfectanţi sau alte produse cosmetice;
e) manifestări sau reacţii alergice la metale, pigmenţi, coloranţi sau alţi sensibilizanţi pentru piele;
f) boli transmisibile;
g) stări lipotimice, epilepsie, apoplexie, narcolepsie;
h) sarcină, alăptare;
i) deficienţe imunitare;
j) cicatrici cheloide.
Art. 6. – (1) Este interzisă efectuarea operaţiunilor de piercing corporal persoanelor cu vârsta sub 16 ani şi de tatuaj persoanelor cu vârsta sub 18 ani.
(2) Este interzisă tatuarea persoanelor cu vârsta sub 16 ani chiar dacă există acordul părintelui, tutorelui sau curatorului, după caz.
(3) Se pot executa manevre de piercing, tatuaj şi/sau micropigmentare la persoanele minore numai în situaţia în care minorul este însoţit de părinte, tutore sau curator, după caz, care să declare în scris, pe versoul declaraţiei pe propria răspundere, în faţa operatorului, faptul că minorul are permisiunea acestuia pentru efectuarea procedurii.
(4) Este interzisă efectuarea piercingului organelor genitale la persoanele care nu au împlinit vârsta de 18 ani.
Art. 7. – Sub sancţiunea răspunderii penale şi civile, se interzic mutilarea genitală sub orice formă, precum şi orice altă procedură ce poate fi definită ca o circumcizie la femei; nu este luat în considerare acordul femeilor la niciuna dintre procedurile definite ca circumcizie a propriei persoane.
Art. 8. – (1) În situaţia în care există suspiciuni cu privire la existenţa unor afecţiuni sau boli relevante, operatorul poate solicita clientului o adeverinţă medicală emisă de medicul de familie, care să ateste starea de sănătate a clientului.
(2) Operatorii au obligaţia de a nu efectua proceduri următoarelor categorii de persoane:
a) persoane aflate în stare de ebrietate sau care dovedesc o incapacitate de decizie datorată utilizării alcoolului sau a medicamentelor;
b) persoane care prezintă semne de injectare intravenoasă a drogurilor;
c) persoane care prezintă arsuri de soare, boli de piele sau cicatrici în zona aleasă pentru tatuaj, micropigmentare şi/sau piercing;
d) persoane care au afecţiuni dermatologice, inflamaţii sau infecţii prezente în zona în care urmează a fi executată procedura;
e) persoane care intră sub incidenţa art. 5 şi 6.

1. Program pentru programari:
Marti – Sambata,  12:00-18:00

2. Programarile se vor face astfel:
– pentru lucrari mari, ultima ora din zi: ora 14
– pentru lucrari mici, ultima ora din zi: ora 16

3. Pentru a va putea face o programare ferma, este necesar sa achitati un avans de 200 lei. Avansul este parte din pretul tatuajului si reprezinta rezervarea unei date/ore.

4. Neprezentarea la programare duce la pierderea avansului.

5. Avansul se restituie doar in cazul in care se solicita anularea programarii din motive obiective.

6. Reprogramarea se face cu cel putin 72 de ore inainte de data programarii, pe adresa de email simona@dark-side.ro sau telefonic: 0747888666

7. Reprogramarea se va face in termen de o luna de la data stabilita initial, in functie de locurile disponibile.