Politica de confidentialitate

1. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, precum și a Regulamentului U.E. Nr. 679 / 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal, DARK SIDE ENTERTAINMENT SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

2. Categoriile de date personale prelucrate sunt: numele si prenumele, telefon/fax, e-mail, profesie, loc de munca, formare profesionala, obisnuinte/preferinte/comportament si date de geolocalizare/date de trafic.

3. Scopul colectarii datelor este: comunicatii electronice, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare si cercetare de piata, precum si de statistica.

4. Prin completarea datelor dvs. in formularul contact sau  de abonare newsletter declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a DARK SIDE ENTERTAINMENT, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre DARK SIDE ENTERTAINMENT, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre DARK SIDE ENTERTAINMENT, afiliatii si colaboratorii acestora a activitatilor prezentate mai sus. (vezi Scopul colectarii datelor).

5. Prin prezenta ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

6. Aveti si dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora din baza noastra de date.

7. Acest lucru poate fi posibil pe baza unei cereri scrise, semnate si datate, avand datele complete ale solicitantului, expediate pe adresa SC DARK SIDE ENTERTAINMENT SRL, Strada Mitropolit Filaret, nr. 79, sector 4, Bucuresti, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

 

8. Firma noastra nu prmoveaza SPAM-ul. In cazul in care clientul isi da acordul, dark-side.ro poate trimite notificari comerciale privind oferte curente prin e-mail sau SMS, cupoane cadou si mesaje cu caracter commercial in functie de optiunile dumneavoastra.

9. DARK SIDE ENTERTAINMENT nu solicita utilizatorilor informatii confidentiale prin telefon/e-mail sau alte mijloace, cum ar fi date bancare, parole, sau alte tipuri de date personale. In cazul divulgarii acestor date de catre client altor persoane (terti), acesta poarta intreaga responsabilitate pentru prejudiciile viitoare sau prezente iar dark-side.ro nu poate fi raspunzator pentru niciun fel de prejudiciu.

10. DARK SIDE ENTERTAINMENT poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: Curierat, servicii de plata / bancare, alte companii cu care putem dezvolta programe comune aferente serviciilor noastre, asigurători.

11. Informatiile personale, mai pot fi furnizate ca urmare a unor cereri expres formulate de catre: Politie, Instante Judecatoresti, organelle statului, Parchet, in limitele prevederilor legale.