Alex “Benji” Lupu

Alex Lupu “Benji” – artist rezident Dark Side Ink Division.

Sunt din Bucuresti cartierul Berceni ( unde ori iti place , ori te temi).Atunci cand eram copil, am descoperit ca cel mai natural mod prin care puteam sa ma exprim, era sa desenez. Lucrul acesta a ramas cu mine de-a lungul timpului, asa ca, la liceu, m-am inscris la Arte la Nicolae Toniza. Aceia au fost anii in care am experimentat cel maim ult in domeniul arte, de la culoare la alb/ negru, diferite tehnici de pictura, desen in creion sau carbune, modelaj in lut sau sculptura. Desi nu stiam ce fac, iar rezultatele erau destul de stangace, cred ca a fost perioada extrem de importanta ca si baza a ceea ce fac astazi.

Dupa liceu am studiat arhitectura la Ion Mincu, iar dupa primii trei ani m-am convins ca acest domeniu este prea restrictiv pentru mine si am ales sa fac o scimbare radicala. Am plecat in UK sa studies design de produs la UNiversitatea din Covery.

Acolo am invatat sa tatuez de la un artist englez alaturi de care am deschis studioul Raven Art Tattoo, unde am lucrat timp de trei ani impreuna cu colegi foarte talentati din Romania, UK si oaspeti din diferite tari. Am invatat cate ceva de la fiecare, am incercat sa intru in contact cu toate stilurile de tatuaje si in paralel sa mi-l creez pe al meu.

Dupa ce mi-am construit increderea in mine si un portofoliu bun, am decis sa calatoresc pe la diferite studiouri din Europa. Asa am intrat in contact cu echipa de la MyBodyArt Tattoo din Lyon cu care am creat o legatura speciala. M-au convins sa ma mut in Franta si sa lucrez alaturi de ei din 2017 pana in toamna anului 2021, cand am hotarat sa ma intorc in Bucuresti.

Destinul a facut ca printr-un prieten din adolescenta sa ajung in echipa Dark side Ink Division.

In prezent am 12 ani de experienta in domeniu si ma specializez in stilul realistic alb-negru cu influente grafice. Cu toate acestea abordez cu placere provocari din partea clientilor mei, cu alte cuvintenu sunt blocat pe un singur stil.

Va astept cu idei cat mai creative!

Alex aka Benji

https://www.instagram.com/benji_tattoos/?hl=ro

Tatuaje

Ilustratii grafice

The others

Andrei „Dhope” Ionut
Rezident artist
profil
Silviu
Rezident artist
profil
Butu
Rezident artist
profil