Andrei „Dhope” Ionut

Andrei Ionut George „DOP” – Artist Rezident Dark Side Ink Division – Graphic Designer  / Fotograf / Operator de imagine / Editor Video / Ilustrator / Bassist.

Nascut in Bucuresti dar crescut in Constanta 🙂

Avand in vedere faptul ca matematica nu a fost niciodata punctul meu forte,m-am apucat de desenat din clasa a-5-a, cand am inceput sa studiez Arte Plastice, la scoala de arte Regina Maria din Constanta, loc in care am ramas pana in clasa a -12-a .Cant la bass de la 15 ani.Asadar, legatura dintre arta vizuala si muzica a fost mereu una puternica pentru mine. In liceu m-am ocupat de grafica pentru majoritatea evenimentelor de Rock/Metal din Constanta. La capitolul studii superioare, a durat ceva pana sa imi dau seama ce vreau sa fac cu adevarat, asa ca am facut 2 ani de HYPERION la Imagine de Film si TV, dupa care, din motive obictive, am pus stop si am plecat in Marea Britanie, unde am studiat Graphic Design la COVENTRY University, unde am absolvit cu First Class. De tatuat m-am apucat in anul 2013, incepand cu prietenii. Lucrand aproape zilnic, mi-am dezvoltat propriul stil si iata ca in  scurt timp,am reusit sa imi fac propriul salon in Constanta. Desi consider personal ca Black&Gray este punctul meu forte, nu ezit sa pun culoare si sa accept provocari.

Premii castigate:1st Place – Best of Small @ Transilvania Tattoo Expo 2017, 1st Place – Best of Small @ International Tattoo Expo Cluj Napoca 2018

Premii castigate

1st Place – Best of Small @ Transilvania Tattoo Expo 2017

1st Place – Best of Small @ International Tattoo Expo Cluj Napoca 2018

Tatuaje

Ilustratii grafice

The others

Silviu
Rezident artist
profil
Butu
Rezident artist
profil
Alex “Benji” Lupu
Rezident artist
profil