Silviu

Silviu „Maggot” Dumitrascu
N.1993
Body piercing artist

Autodidact, a montat primele piercing-uri inca de la varsta de 16 ani,la inceput experimentand pe propriile urechi sau pe cele ale prietenilor sai. Odata cu trecerea timpului, devine pasionat de aceasta forma de arta si, doi ani mai tarziu, incepe sa monteze bijuterii si in alte zone ale corpului.

La sugestia unei prietene, isi alcatuieste un portofoliu, iar in luna Mai 2015 se alatura echipei Dark Side. Ink Division., unde a invatat mai multe in acest domeniu, si-a imbunatatit tehnicile de lucru si si-a marit portofoliul, adaugand tipuri noi de piercing, printre care microdermal piercing si surface piercing.

Bijuteriile folosite sunt de cea mai buna calitate,perfecta functionalitate a acestora fiind garantata. Aceastea sunt importate din UK, fiind marca Qualiti Jewellery si satisfac si cele mai exigente cerinte.

Spaţiul destinat efectuării sterilizării şi păstrării sterilităţii instrumentarului, dispozitivelor şi materialelor sanitare, organizării activităţilor propriu-zise de sterilizare, precum şi a activităţilor conexe (spălarea, decontaminarea, împachetarea şi stocarea) , respecta prevederile Ordinului ministrului sănătăţii publice nr. 1.338/2007 pentru aprobarea Normelor privind structura funcţională a cabinetelor medicale şi de medicină dentară, cu modificările ulterioare, şi prevederile Ordinului ministrului sănătăţii publice nr. 261/2007 pentru aprobarea Normelor tehnice privind curăţarea, dezinfecţia şi sterilizarea în unităţile sanitare, cu modificările şi completările ulterioare.

 

Pagina personala: https://goo.gl/opQsur

Portofoliu: https://goo.gl/TYHcVF

Galerie pierce-uri

New Cool Swarovski Jewellery in Our Shop

Pierce buric

Piece buza

Pierce circular si horseshoe

Pierce industrial

Pierce spranceana

The others

Andrei „Dhope” Ionut
Rezident artist
profil
Butu
Rezident artist
profil
Alex “Benji” Lupu
Rezident artist
profil